MENU

 

Elke middag ( Dinsdag- Zaterdag ):

 LUNCH menu

( 2 gangen keuze menu )

30 euro Pp

 

 

Maand Menu 4 of 5 gangen

 

Lauwwarme salade met bosduif

knolselder - vijgen - walnoot

 

EN

 

Coquille met aardpeer

toast - champignons - zoete aardappel

 

EN

 

Koolvis

Spinazie - venkel puree - bieslook

 

 

EN / OF

 

Wilde eend - pompoen

pastinaak - witloof -bramen

 

EN

Dessert

of kaas ( + €6 )

menu per tafel - vanaf 7 personen serveren wij enkel onze maand menu.

 

 

A la Carte :

 

 

Voorgerechten

 

Carpaccio van rund met gemarineerde knolselder - boschampignons , aceto balsamico en gerookte ganzenlever

 

€18,50

 

Gerookte zalm met knapperige groentjes - jonge bietjes , bosui en kruiden dip

 

€ 18,50

 

Sint-Jakobsvruchten - crème van aardpeer en zoete aardappel met champignons en toast

 

€ 22,50

 

Cannelloni gevuld met hoevekip - Parmazaan , Coppa en dragon

 

€ 20

 

Huisgemaakte kaaskroketjes met vijgen , pompoen en walnoot

 

€ 18,50

 

Herfstssalade met blauwe kaas - witloof en granaatappel , geroosterde hazelnoten

en een dressing met honing en dille

 

€ 18,50

 

Hoofdgerechten

 

Spaghetti met zeevruchten , bisque van kreeft en tuinkruiden

 

€ 25

 

Koolvis met korstje van groene kruiden , venkel puree , spinazie en bieslook

 

€ 28,50

 

Op de graat gebakken tarbot met kappertjes - zuiderse groenten en krielaardappel

PER 2 PERSONEN

 

€ 58,-

 

Rumsteak ' Australian grain fed ' met jus van boschampignons , herfstgroentjes en frietjes

 

€ 32

 

Wilde eendernborst met crème van pompoen - pastinaak , witlof en bramen

 

€ 28,50

 

Pluma d'Iberico in Thaise curry met lente ui , spinazie en rijst

 

€ 28,50

 

Lasagna met zuiderse groentjes , spinazie en geitenkaas

 

€ 20

 

 

vanaf 6 personen vragen wij de keuze te beperken tot max. 3 verschillende gerechten.

Vanaf 8 personen serveren wij enkel onze maand menu.