Van de Kaart

 

Daar wij met dagverse producten werken is het mogelijk dat gerechten afwijken van hun juiste omschrijving.

We proberen jullie hier zo juist mogelijk over te informeren.

Omtrent de juiste informatie over alergenen kan u zich steeds wenden tot onze bediening.

 

 

VOORGERECHTEN

 

Carpaccio van rund

met gemarineerde knolselder ,

 boschampignons , aceto balsamico en gerookte ganzenlever

 

€ 18,50

 

Dun gesneden Noorse Zalm

crème van geitenkaas en spinazie , radijs en venkel

 

€ 18,50

 

Sint-Jacobsvruchten

krokantje gevuld met crème van prei

Tomaat en bisque van garnaal

 

€ 22,50

 

Ravioli van hert

aardpeer , pompoen en eens saus van veenbessen

 

€ 20,00

 

Huisgemaakte kaaskroketjes

vijgen , pompoen en walnoot

 

€ 18,50

 

Herfstsalade met bosduif en blauwe kaas

granaatappel , geroosterde hazelnoten en een dressing met honing en dille

 

€ 20,00

 

Salade met krokante geitenkaas

rozemarijn , knapperige groentjes , appel en chilli

 

€ 18,50

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Spaghetti met zeevruchten

bisque van kreeft en tuinkruiden

 

€ 25,00

 

Koolvis met duxelles van champignons

puree van knolselder , prei en witte wijn saus

 

€ 28,50

 

Op graat gebakken tarbot met kappertjes

 zuiderse groenten en krielaardappels

 

( gefileerd in de keuken )

 

€ 30,00

 

Rumsteak " Australian grain fed "

jus van boschampignons , herfstgroentjes en frietjes

 

€ 32,00

 

Wilde eendenborst

crème van wortel , sjalot , kastanje puree en korketjes van eendenbout

 

€ 28,50

 

Filet en ragout van hert

pastinaak , witloof en savooikool

 

€ 35,00

 

Spaghetti met zuiderse groentjes

spinazie en aubergines

 

€ 20,00

 

 

Vanaf 6 personen vragen koks om te kiezen tussen maximum 3 verschillende gerechten.
Vanaf 8 personen serveren wij enkel onze maand menu.